Žari
Prekajevalnica RÖSLE št. 1F50-S
Tipična aroma in subtilen sladek okus, ki ju dobite pri kajenju, sta preprosto odlična. Z dvema nastavkoma premera 50 cm lahko kadite na dveh nivojih. Z lahkoto lahko pripravite veliko odlične hrane…
Razširite ponudbo z dodatnimi predmeti
Priporočamo nakup
opis izdelka Prekajevalnica RÖSLE št. 1F50-S
Tipična aroma in subtilen sladek okus, ki ju dobite pri kajenju, sta preprosto odlična. Z dvema nastavkoma premera 50 cm lahko kadite na dveh nivojih. Z lahkoto lahko pripravite veliko odlične hrane za 4-6 oseb hkrati.
Priponke lahko preprosto menjate, tako da lahko uporabite oba ali samo enega. Odvisno pač od sestavin in količine pripravljene hrane. In če želite še kaj popeči na žaru, lahko kadilnico brez nastavkov uporabite tudi kot žar na oglje.
- Patentiran "Air control system" za enostavno in natančno kontrolo temperature v kadilnici
- Vgrajena posoda za vodo za akumulacijo toplote (prostornina 7 l)
- Priložen termometer
Dimenzije kadilnice: 68 x 137 x 67 cm
Prostor za prekajevanje: 2 × ø 50 cm (3.770 cm 2 )
Premer kolesa: ø 20 cm
Dimenzije paketa: 55,5 x 87 x 54,5 cm
Garancijska doba: 2 leti
RÖSLE kadilnica iz nerjavečega jekla
Meso z uporabo prekajevalnice iz nerjavečega jekla pridobi nezgrešljiv aromatičen dimljeni okus. Dimilnica je primerna za uporabo na plinskih žarih, kot tudi na žarih na oglje. Zahvaljujoč luknjam v prekajevalnici se hrana na žaru navzame prijetne arome lesa in sladkega okusa dima. Peka na žaru je lažja, kot si mislite! Vse kar morate storiti je, da izberete, s kakšnimi dišečimi sekanci boste napolnili prekajevalnico in pripravili svoje najljubše meso za dimljenje.
- Škatla za prekajevanje s pokrovom
- Za dimljenje na plinskih žarih in žarih na oglje
- Meso pridobi aromatičen okus po prekajenem
- Material: nerjaveče jeklo
RÖSLE Hickory čips za dimljenje
Hikorijev čips doda jedem omamno aromo po dimu. Hickory čips za dimljenje je primeren za dimljenje divjačine, govedine, perutnine in sira. Pomagali vam bodo pričarati popoln dimljen okus prekajenih jedi. Pred uporabo čips namočite v vodo ali drugo tekočino (pivo, vino ali sadni sok) in ga enostavno postavite v inox škatlo za prekajevanje. Med pečenjem na žaru se iz vlažnega dimljenega čipsa postopoma sprošča para, ki daje jedem nezamenljiv, rahlo dimljen okus.
- Aromatični sekanci za kajenje iz naravnega lesa
- 750 g
- Hikori: dimljena aroma primerna za dimljenje divjačine, govedine, perutnine in sira
RÖSLE Bukov dimljen čips
Bukov sekanec je še posebej primeren za dimljenje rib, pa tudi divjačine, svinjine in govedine. Napolnite škatlo za dimljenje iz nerjavečega jekla z lesenimi sekanci za dimljenje in se veselite fantastičnega rezultata. Pod vplivom toplote se iz vlažnega dimljenega čipsa sprošča para, ki daje jedem nezamenljiv, rahlo dimljen okus. Najboljši okus dosežemo z namakanjem čipsa v vodi, preden ga damo v škatlo za prekajevanje. Toda namesto vode lahko eksperimentirate tudi z alkoholnimi pijačami ali sadnimi sokovi.
- Aromatični sekanci za kajenje iz naravnega lesa
- 750 g
- Bukev: dimljena aroma primerna predvsem za dimljenje rib, pa tudi divjačine, svinjine, govedine in šunke
RÖSLE dimljeni čips Češnja
Češnjev dimljeni čips poskrbi za rahlo sladkast dimljen okus s sadnim pridihom. Popoln za dimljenje rib, jagnjetine, rac in divjačine. Preden damo sekance v prekajevalnico, priporočamo, da jih namočite v vodi ali drugi izbrani tekočini. Poskusite lahko na primer pivo, vino ali različne vrste sadnih sokov. Češnjev čips vam bo pomagal pričarati popoln dimljen okus in nezamenljivo aromo. Med peko na žaru se zaradi toplote iz vlažnega lesa postopoma sprošča para, ki daje hrani rahlo dimljen okus.
- Aromatični sekanci za kajenje iz naravnega lesa
- 750 g
- Češnja: doda blag, sladek, sadno dimljen okus, idealen za dimljenje rib, jagnjetine, rac in divjačine
Dimljeni čips RÖSLE Jabloň
Dišeč dimljeni čips iz jablane daje jedem na žaru nežno sladko-kislo aromo, ki je še posebej primerna za dimljenje svinjine. Ne morete zgrešiti niti pri dimljenju rib ali perutnine. Priporočamo, da čips pred uporabo namakate v vodi, vinu, pivu ali drugi tekočini. Po tem ne preostane drugega, kot da jih položite v prekajevalnico in prižgete žar. Pod vplivom toplote se med peko na žaru iz vlažnega čipsa sprošča para, zaradi česar jedi pridobijo prijetno lesno aromo in rahlo dimljen okus. Poskusite lahko tudi s pečenjem na jelševi dimni deski.
- Aromatični sekanci za kajenje iz naravnega lesa
- 750 g
- Jablana: doda nežno sladko-kislo aromo dima, idealna za dimljenje svinjine in belega mesa, tj. rib in perutnine
RÖSLE Deske za dimljenje iz jelše
Dimljenje na plinskem žaru je možno poleg dimilnice s sekanci tudi na dimni plošči! Para, ki se sprošča iz vlažne jelševe deske, med dimljenjem ustvarja prijetno aromo jedi na žaru. Paket vsebuje 2 deski za rezanje, ki ju priporočamo, da pred uporabo na žaru vsaj 30 minut namakate v vodi. Svoje najljubše sestavine položite na desko velikosti 40 x 19,5 cm in jo premaknite na rešetko žara. Uživajte v okusnih dimljenih jedeh, pripravljenih na plinskem žaru, ki imajo nezamenljiv okus po dimu.
- 2 kosa jelševih desk za rezanje
- Hrana je enakomerno pripravljena in ostane sočna
- Jedi dodajo blago dimljeno aromo in okus